Контакт

Ju faleminderojmë për interesin e Juaj për BZHMV. Ju lutemi na kontaktoni duke i shfrytëzuar informatat më poshtë.

Banka për zhvillim e Maqedonisë së veriut SHA Shkup

rr. “Dimitrie Çupovski” nr.26
Shkup 1000, Republika e Maqedonisë së Veriut

Orari I punës: 08:00 - 16:00, e hënë - e premte

MBDP phones:
Operator: +389-2-3115-844; +389-2-3114-840
Fax: +389-2-3239-688

url: www.mbdp.com.mk

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Sektori për kreditim: lokale: 115, 224, 123, 225, 204, 209
Sektori për sigurim: lokale: 113, 217, 125, 127, 128
Shërbimi juridik: lokale: 112, 223, 126

 

Festa shtetërore në Republikën e Maqedonisë së Veriut, 2021:

 • 1 janari (e premte), Viti i Ri
 • 7 janari (e enjte), Krishtilindje, Dita e parë
 • 1 maj (e shtunë), Dita e punës
 • 3 maj (e hënë), Pashkë, Dita e dytë
 • 13 maj (e enjte), Ramazan Bajrami, Dita e parë
 • 24 maj (e hënë), Sh. Kirili dhe Metodi, Dita e iluministëve mbarësllovenë
 • 2 gusht (e hënë), Dita e Republikës
 • 8 shtatori (e mërkurë), Dita e pavarësisë
 • 11 tetori (e hënë), Dita e kryengritjes popullore
 • 23 tetori (e shtunë), Dita e luftës revolucionare të Maqedonisë
 • 8 dhjetori (e mërkurë), Sh. Klimenti i Ohrit

Festat fetare dhe etnike në RMV, 2021

Modul kontakti

Emri dhe mbriemri
Shoqatë tregtare
Selia
E-posta
Pyetja është në lidhje me:
Porosia
*Të gjitha fushat janë të obligueshme