За МБПР

Овластено лице за прием на пријави од укажувачи


Овластено лице за прием на пријави од укажувачи:
Кире Наумов, главен извршен директор
Фарук Исмаили, главен оперативен директор

телефон за контакт: 02/3115-844

Поштенска адреса за контакт:
Развојна банка на Северна Македонија АД Скопје
ул. „Димитрие Чуповски„ бр. 26, 1000 Скопје

Електронска пошта за контакт:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.,
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.