За МБПР

Слободен пристап до информации од јавен карактер


Развојна банка на Северна Македонија АД Скопје

адреса: ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 26,
1000 Скопје
Република Северна Македонија

телефон: 02/3115-844, 02/3114-840
факс: 02/3239-688
интернет страница: www.mbdp.com.mk 

Службено лице за посредување со информации од јавен карактер:
Весна Велјановска
електронска пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Листа на информации од јавен карактер

Образец: Барање за пристап до информациите од јавен карактер

Образец: Жалба

Одлука за утврдување на надоместок за материјалните трошоци за дадената информација

Одлука за дополнување на Одлуката за утврдување на надоместок за материјалните трошоци за дадената информација