Ви благодариме за Вашиот интерес за РБСМ. Ве молиме контактирајте нè користејќи ги информациите подолу.

НЛБ БАНКА АД СКОПЈЕ

Контакт телефони:
Централа: кредитирање на микро компании: 02/5100-949, кредитирање на МСП: 02/510-638, кредитирање на големи претпријатија: 02/510-836
контакт центар: 02/15-600

url: www.nlb.mk/

Контакт форма

Име и презиме
Трговско друштво
Седиште
Е-пошта
Прашањето е во врска со:
Порака
*Сите полиња се задолжителни