Развојна банка на Северна Македонијa АД Скопје.

 •  ул. "Димитрие Чуповски" бр. 26
  Скопје, 1000, ПФ 379 1000, Р. Северна Македонија

  Работно време: 08:00 - 16:00, понеделник - петок

 • Контакт телефони:
   Централа: +389-2-3115-844; +389-2-3114-840
   Факс: +389-2-3239-688
   E-mail: info@mbdp.com.mk
  www.mbdp.com.mk

 • Сектор за кредитирање и гаранции: локали: 115, 224, 209, 255, 225, 114, 169, 177
  e-mail: kreditiranje@mbdp.com.mk
  Сектор за кредитно осигурување: локали: 113, 217, 125, 127, 128
  e-mail: info.osiguruvanje@mbdp.com.mk
  Правна служба: локали: 112, 126, 223, 242

Контакт форма

Полињата означени со * се задолжителни

Се согласувам РБСМ да ги обработува моите лични податоци*.