Janë placuar 7,2 milionë euro për të mbështetur 262 kompani nga linja e kredisë për mjete qarkulluese për kompanitë e prekura nga kriza e energjisë dhe çmimeve

25.04.2023

  • Banka për zhvillim ka realizuar plotësisht linjën e kredisë për mjete qarkulluese për kompanitë e prekura nga kriza e energjisë dhe çmimeve, qëllimi i së cilës ishte të ndihmonte shoqëritë tregtare mikro, të vogla dhe të mesme, tregtarët individualë dhe zejtarë që kanë nevojë pë...

Linjën e kredisë për digjitalizim dhe transformimit digjital

23.03.2023

  • Drejtori i Bankës për Zhvillim të RMV-të - Kire Naumov, së bashku me kryeministrin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut - Dimitar Kovaçevski dhe ambasadoren e Zvicrës Veronik Ulman Marti, sot në ambientet e Qeverisë së RMV-të, mbajtën një konferencë për shtyp në të cil&e...

Rezultate pozitive financiare nga funksionimi i BZHMV-së në vitin 2022

07.02.2023

  •  

Konferenca vjetore "Viti i mundësive të reja"

31.01.2023

  • Banka për zhvillim e Maqedonisë së Veriut, e përfaqësuar nga drejtor i përgjithshëm ekzekutiv Kire Naumov, mori pjesë në konferencën vjetore "Viti i mundësive të reja" të organizuar nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut.   Drejtori Naumov në fjalimin e tij në panelin tematik &...

Shpallje numër 1/2023 per shitje të pasurive të patundëshme me anë të lecitimit publik me gojë

26.01.2023

  • 1.Subjekti për shitje: Pasuria e patundëshme e regjistruar në Fletë Pronësi nr. 1062 për KK Petrovec-vongrad PK 176/3 në sipërfaqe totale prej 872 m2 e përshkruar si: PK 176, pjesa 3, vendi i quajtur Biolarci, ndërtesa nr. 1, qëllimi i objekteve në pjesën tjetër të ekonomisë, hyrja 1 kati 01, numri 1 në si...